سبد خرید

✍️کاهش تلفات در جوجه کشی

عوامل اصلی تلفات

1- عفونت های داخلی

2- بیماری والدین

3- اسهال و مشکلات گوارشی

4-عدم تغذیه توسط والدین

5- تغذیه غلط

6- نا متعادل بودن دما

7- اختلاف سن زیاد بین جوجه ها

*با مصرف یک دوره آنتی بیوتیک وسیع الطیف(TNT) قبل از جفت احتمال بیماری والدین به صفر میرسه.

*با مصرف سریا آنتی در روز های اول تولد احتمال مرگ و میر بعلت عفونت های داخلی در جوجه ها نزدیک به صفر میشه

*با مصرف سریا از اسهال و مشکلات گوارشی نیز جلوگیری میکنید.

*گاهی غذا ندادن والدین به جوجه ها علتش بی تجربه بودن والدینه و گاهی بعلت بوی بد دهان جوجه هاست که عاملش عفونت های داخلیه و با مصرف سریا آنتی این مشکل کاملا برطرف میشه.

*تغذیه جوجه ها باید بگونه ای باشه که تمامی نیازهای جوجه هارو جهت رشد کامل فراهم کنه.حاوی کربوهیدرات ها،پروتئین ها،چربی ها،ویتامین ها و مواد معدنی باشه.

*دما و رطوبت محیط پرورش بسته به گونه و نژاد پرندگان کمی متفاوته.بهترین دما برای قناری و اکثر طوطی سانان دمای بین 20_23 درجه سانتیگراده.

رطوبت 30_40 درصد هم رطوبت متعادلیه.

*اختلاف سن بین جوجه ها در یک لانه باعث میشه تا جوجه های کوچکتر هرروز ضعیفتر بشوند و جوجه های بزرگتر سهم غذایی جوجه های کوچکتر رو بخورند. جهت جلوگیری از این اتفاق باید تخم هارا هر روز که ماده تخم گذاری میکنه برداریم و بصورت یکجا زیرش بزاریم تا جوجه ها هم سن باشند.

آمار سایت

مجموع بازدید کنندگان
78752
صفحات بازدید شده
1055358
بازدید کنندگان امروز
56
بازدیدکنندگان دیروز
208
بازدید کنندگان هفته گذشته
921

تماس با ما


  • آدرس : ایران - استان قم - شهر قم۲
بالا