✍️کاهش تلفات در جوجه کشی
عوامل اصلی تلفات
1- عفونت های داخلی
2- بیماری والدین
3- اسهال و مشکلات گوارشی
4-عدم تغذیه توسط والدین
5- تغذیه غلط
6- نا متعادل بودن دما
7- اختلاف سن زیاد بین جوجه ها
*با مصرف یک دوره آنتی بیوتیک وسیع الطیف(TNT) قبل از جفت احتمال بیماری والدین به صفر میرسه.
*با مصرف سریا آنتی در روز های اول تولد احتمال مرگ و میر بعلت عفونت های داخلی در جوجه ها نزدیک به صفر میشه
*با مصرف سریا از اسهال و مشکلات گوارشی نیز جلوگیری میکنید.
*گاهی غذا ندادن والدین به جوجه ها علتش بی تجربه بودن والدینه و گاهی بعلت بوی بد دهان جوجه هاست که عاملش عفونت های داخلیه و با مصرف سریا آنتی این مشکل کاملا برطرف میشه.
*تغذیه جوجه ها باید بگونه ای باشه که تمامی نیازهای جوجه هارو جهت رشد کامل فراهم کنه.حاوی کربوهیدرات ها،پروتئین ها،چربی ها،ویتامین ها و مواد معدنی باشه.
*دما و رطوبت محیط پرورش بسته به گونه و نژاد پرندگان کمی متفاوته.بهترین دما برای قناری و اکثر طوطی سانان دمای بین 20_23 درجه سانتیگراده.
رطوبت 30_40 درصد هم رطوبت متعادلیه.
*اختلاف سن بین جوجه ها در یک لانه باعث میشه تا جوجه های کوچکتر هرروز ضعیفتر بشوند و جوجه های بزرگتر سهم غذایی جوجه های کوچکتر رو بخورند. جهت جلوگیری از این اتفاق باید تخم هارا هر روز که ماده تخم گذاری میکنه برداریم و بصورت یکجا زیرش بزاریم تا جوجه ها هم سن باشند.